– Moro med masse folk – Larvik

– Moro med masse folk

Etter kampen mot Oltchim Valcea er Larvik-trener Karl Erik Bøhn ikke i tvil - Larvik Håndballklubb ordnet avansement fra gruppespillet med lørdagens seier mot Oltchim Valcea i Arena Larvik.

– Det er ingen tvil om at vi går videre, men det er samtidig viktig for oss å bli nummer én i gruppa, sier Bøhn.

Randers HK tapte noe overraskende 25-29 mot Toulon på hjemmebane, noe som betyr at alle de tre gruppemotstanderne står med to poeng etter tre spilte kamper. Larvik Håndballklubb troner øverst på tabellen med full poengpott – 6 poeng.

– Hvis vi vinner borte mot Randers er det hundre prosent sikkert at vi går videre. Vinner vi i tillegg hjemmekampen mot Toulon, noe jeg føler meg ganske så sikker på, så har vi også gruppeseieren i lomma, fortsetter Bøhn.

Hele 2851 tilskuere fant veien til Arena i gårsdagen kamp – noe som er ny publikumsrekord for Larvik HK i Champions League. Den gamle rekorden fra kampen mot FC København i fjor (2437) ble slått med god margin.

– Det var skikkelig moro med masse folk på tribunen, og det er ingen tvil om at det hjalp oss frem til seieren i dag. Det er selvfølgelig kjempeviktig for jentene å ha et sånt hjemmepublikum i ryggen, og med deres hjelp håper vi å kunne løfte pokalen ved sesongslutt, sier Bøhn.

Neste mesterligakamp går borte mot Randers, søndag 7. oktober, og Euroreiser har satt opp tur nedover for de som vil hjelpe jentene våre til seier i Danmark. Vinner vi der, kan gruppeseieren sikres hjemme mot Toulon 13. november.

Og oppfordringen fra Heidi Løke etter kampslutt i går er klar:

– Vi vil vinne alle kampene, så vi håper selvfølgelig at publikum er med og støtter oss på denne måten hele veien. Det var skikkelig moro å være utpå der i dag.

 

Allerede førstkommende onsdag er det klart for ny hjemmekamp i Arena Larvik – denne gang i Postenligaen:

LARVIK HK – SOLA, onsdag 27.10, kl. 19.00.

(Larvik)