Trakk Storhamar i semi’n – Larvik

Trakk Storhamar i semi’n

Trekningen av årets semifinaler i Cupen er foretatt, og Larvik Håndballklubb møter Storhamar hjemme i Arena Larvik.

– Det er det sterkeste laget av de som var igjen, så det var ingen drømmetrekning for oss denne gangen heller. Jeg regner Storhamar for å ha større kapasitet enn Vipers, selv om Vipers slo dem i Kristiansand tidligere i år, sier Karl Erik Bøhn etter trekningen.

Larvik har møtt Storhamar i Cupen én gang tidligere, i 3. runde i 2001/02. Den gang ble det en klar seier med 39-19 på bortebane, men denne gang møtes altså lagene i Larvik.

På sju obligatoriske kamper mot Storhamar har Larvik HK vunnet samtlige oppgjør, og til tross for at Storhamar slo Nordstrand med soleklare 36-20 i sin kvartfinale på søndag, skal det nok bli vanskelig å rette på den tapsrekka i Arena Larvik.

– Vi har aldri tapt for Storhamar, og hjemme i Arena Larvik er vi selvfølgelig skyhøye favoritter. Alt annet enn finale vil være en gedigen skuffelse, avslutter Bøhn.

Dette blir den første av to kamper mot Storhamar ettersom vi møter dem igjen på hjemmebane allerede uka etter, onsdag 17. november. Semifinalen spilles i Arena Larvik onsdag 10. november klokken 19.00.