Fikk en halv million – Larvik

Fikk en halv million

I forbindelse med Larvik HKs 20-årsjubileum i år, delte damegruppa ut hele 500.000 kroner til klubben ved kampen mot Oltchim Valcea på lørdag.

– Vanligvis gir vi mellom 50-100.000 til klubben hvert år, men de siste åra har de ikke fått så mye fordi vi har spart opp til dette, sier leder i damegruppa, Bjørg Andreassen.

Inntektene til damegruppa stammer fra bingo og loddsalg, men det er selvfølgelig en del bingoblokker og lodder som må selges for å komme opp i en slik sum. Både loddsalg på tribunen og eget julelotteri må til, og de har også utlodning når de møtes for seg selv.

– Vi lager blant annet julepynt som loddes ut i julelotteriet, sier nestleder Norma Bruun Hansen.

Damegruppa støtter selvfølgelig ikke bare klubben med penger, men legger igjen utallige dugnadstimer, både i og utenfor Arena Larvik, og er en solid støtte gjennom hele året. De sørger blant annet for at publikum og sponsorer får noe godt i magen under kampene, og er også våre trofaste smilende fjes i billettlukene.

– Formålet vårt er jo det samme som alltid – å støtte klubben og laget – og det er kjempemoro å være med. Det er selvfølgelig spesielt artig når det er så mye folk i hallen som på lørdag, og det var morsomt å høre reaksjonen til publikum da de så hvor mye vi hadde klart å spare opp, smiler Andreassen.

For selv om damegruppa også har kjøpt inn masse ting som trengs både for å lage mat og drifte kioskene i Arena, så har de altså klart å spare en hel halv million.Det er absolutt ikke småpenger, noe daglig leder Bjørn-Gunnar Bruun Hansen er helt klar over.

– Vi har en egenkapital på 160.000 kroner i klubben, så det er ikke vanskelig å forstå hva en gave på 500.000 gjør for oss. Damegruppa bidrar jo også med en uvurderlig dugnadsinnsats for klubben, og det varmer hjertet å se et slikt engasjement, sier Brunn Hansen.

Etter at sparebuksene ble byttet ut med spanderbuksene i helgen, er det selvfølgelig også på høy tid damene selv får hatt det litt moro sammen – også utenom kampdag.

– Det har ikke blitt så mange turer og andre utskeielser på oss de siste to åra, men nå har jeg lovt jentene at det blir en «Ut i det blå»-tur til våren. Da setter vi oss på bussen og har en hel dag sammen med hemmelig program for dagen, samt litt god mat og drikke. Det løftet har jeg tenkt til å holde, avslutter Bjørg.

Det synes vi hele damegruppa selvfølgelig fortjener så det holder!!