Møter Sola i kveld – Larvik

Møter Sola i kveld

Det er klart for Postenligaen igjen, og denne gang er det Sola som skal prøve å få med seg poeng fra Larvik HK i Arena.

Etter tre cupkamper, to i mesterligaen og en i NM, er det tilbake til «hverdagen» i Postenligaen. Men selv om kampprogrammet har vært tøft i det siste, er det ingen tegn til bekymring i vår leir.

– Serien er like viktig for oss som de andre turneringene, og vi går selvfølgelig for seier i dag igjen. Sola spiller et offensivt 3-2-1-forsvar som det skal bli interessant å prøve seg mot, sier trener Karl Erik Bøhn før kampen.

Gro Hammerseng skadet seg på trening dagen før mesterligakampen mot Oltchim Valcea, noe som gjør at hun må hvile venstre ankel i to uker. Det betyr at hun mest sannsynlig er klar igjen til bortekampen mot Randers i Champions League søndag 7. oktober. Cecilie Leganger står også over kveldens kamp.

Samtidig er det mulig at en av junior-jentene får sin debut i dag. Camilla Bach er tatt ut i troppen etter mange fine kamper for rekruttlaget i år, og får muligens sine første spilleminutter for Larvik HK på seniornivå.

Sola innehar i øyeblikket 6. plassen på tabellen, og det skal være fullt mulig for våre jenter å sikre seg to nye poeng i dag.

– Vi har en målsetning om å spille god håndball og underholde publikum i hver kamp, så jeg håper folk kommer til Arena Larvik i dag også, avslutter Bøhn.

Kampen starter kl. 19.00.