Sola tidlig ned i Larvik – Larvik

Sola tidlig ned i Larvik

Sola ble sendt hjem til Rogaland med tap 41-25 i bagasjen i kveld, og Larvik HK er fortsatt eneste lag uten poengtap i kvinnenes Postenliga.

Sola tok ledelsen 1-0, men derfra og ut var det Larvik HK for alle penga i kveldens kamp i Arena. Hjemmelaget rykket direkte ifra til 14-4, og kampen var avgjort allerede etter 20 minutter. Heidi Løke ble kåret til kampens beste spiller, og satte ti baller i Sola-nettet før pause. Etter drøye 28 minutter var det faktisk Heidi Løke, 10 – Sola, 9.

– Dette ble en relativt enkel kamp for oss, men jeg er veldig godt fornøyd med starten. Vi har hatt noen tøffe kamper i det siste, og siden vi fikk avgjort tidlig, så kunne vi spare noen bein til landslagssamlingen som nå kommer for mange av jentene, sier trener Karl Erik Bøhn etter kampen.

Blant annet hvilte Kari Mette Johansen og Tonje Larsen hele kampen, mens Karoline Dyhre Breivang også fikk «slite» benken mye. Tine Stange fikk derimot fortsette i det gode sporet fra de siste kampene.

– Tine har bare godt av litt mer kamptrening etter skaden, men spillet hun leverer lover jo veldig bra. Jeg synes alle de ti jentene våre som skal på samling med landslaget har grunn til å dra dit med god selvtillit, fortsetter Karl Erik.

Nå slipper heldigvis jentene å dra så veldig langt på samling – den holdes nemlig i Larvik.

– De synes nok det er deilig å slippe reisebelastningen, og det er selvfølgelig veldig greit å være i trygge og kjente omgivelser når man skal prestere opp mot EM-uttaket, sier Bøhn.

Sola holdt avstanden ti mål bak til pauseresultatet 21-11, men med en opplagt Lene Rantala i mål og Linn Jørum Sulland i scoringsform sammen med Løke, endte det til slutt med soleklare 41-25 til Larvik HK.

Juniorspiller Camilla Bach fikk sin debut i dagens kamp og takket for tilliten med sitt første mål i Postenligaen.

 

Neste hjemmekamp i Arena Larvik blir semifinalen mot Storhamar i Cupen, onsdag 10. november kl. 19.00, men før det skal jentene til Danmark for å slå Randers i Champions League. Den kampen spilles søndag 7. november.

(Larvik)