Signerte med Norrek – Larvik

Signerte med Norrek

Norrek Dypfrys AS er ny personlig sponsor for Tine R. Kristiansen, noe som betyr at det er  store muligheter for å få kjøpt seg en smoothie under hjemmekampene i Arena Larvik etter nyttår.

Norrek er ledende leverandør til norske storkjøkken, og har spesialisert seg på varegruppene dypfryste grønnsaker, sopp, potetprodukter, frukt og bær. De leverer også mye til grossister i dagligvarebransjen, og sjansen for at du har funnet et produkt fra Norrek i frysedisken i en butikk nær deg, er derfor ganske stor.

– Vi synes vi kan assosiere oss med de verdiene Larvik HK står for, og produktene vi jobber med er jo rene og sunne produkter som passer godt sammen med idrett og ernæring, sier daglig leder Trond Manvik.

Det er nå Norrek som vil høres over høyttaleren i Arena Larvik når Tine. R. Kristiansen blir presentert og scorer mål på hjemmekampene, men avtalen inneholder også mer av interesse. Tine og et par av de andre håndballjentene skal nemlig være med på storhusholdningsmesse for å presentere Norreks produkter.

– Vi tente på ideen om å få med jentene på messe, og tror de vil være med å skape oppmerksomhet rundt våre produkter der. Samtidig ønsker vi å bruke samarbeidet med Larvik HK aktivt, ved at personer i klubben kan holde foredrag i for eksempel motivasjon og teambuilding for våre ansatte, fortsetter Manvik.

For Larvik HK betyr nok frukt og bær-avdelingen i Norreks varesortimentet mest, for etter nyttår vil vi via dette samarbeidet prøve å få i stand en ordning med smoothie-servering på hjemmekampene.

– Frukt og grønnsaker er en naturlig del av et sunt kosthold, noe som er viktig for både spillerne og administrasjonen i klubben. Da faller det også veldig naturlig med et samarbeid med en ledende leverandør av dette, som i tillegg holder til i vårt nærmiljø, sier salgskonsulent i Larvik HK, Håkan Christer Johansson.

Vi satser derfor på ha et sunt og godt alternativ klart for håndballinteresserte i alle aldre når tørsten skal slukkes i Arena i vårsesongen.