Full buss til Randers – Larvik

Full buss til Randers

Bussen som var satt opp til bortekampen mot Randers er fullbooket, og det betyr god støtte fra tribunen for våre jenter i Danmark.

Snaue to uker etter at tilbudet fra Euroreiser ble lagt frem, er det klart at det blir full buss nedover til mesterligakampen mot Randers. Det betyr minst 55 Larvik HK-supportere på tribunen, noe som selvfølgelig er veldig moro for håndballjentene våre.

– Vi har jo arrangert turer til bortekamper tidligere, og det pleier å være veldig god stemning i bussen. Mange av de påmeldte er «faste» fra tidligere turer, men det er også en del nye og det er også veldig hyggelig, sier Bjørn Gundersen fra Euroreiser.

De påmeldte drar nedover lørdag for å lade opp til kamp kvelden i forveien, og alt skal dermed være lagt til rette for skikkelig Larvik-trøkk i hallen på søndag.

– Vi satser på seier, og skal støtte jentene så godt vi kan fra tribunen, sier Gundersen.

 

NB: Det er muligheter for en ekstra buss hvis interessen er stor nok, så hvis det er flere som vil nedover til Randers, ta kontakt med Bjørn Gundersen hos Euroreiser. (Tlf:33117966/91133940) www.euroreiser.no

(Larvik)