Mye folk på toppkampene – Larvik

Mye folk på toppkampene

Mange fant veien til Arena da Larvik HK hadde sin maratonuke med Champions League-kamper og kvartfinale i Cupen på hjemmebane.

Ikke mindre enn tre toppkamper mot ytterst kvalifisert motstand ble spilt fra 16. til 23. oktober. To hjemmekamper i Champions League og kvartfinale i Cupen mot Byåsen dro tilsammen 5.683 tilskuere til Arena på en drøy uke, og publikum var en god støtte da jentene tok hjem seieren i alle tre kampene.

Ny publikumsrekord på hjemmebane i Champions League ble satt da fjorårets tapende finalist i mesterligaen, Oltchim Valcea, var på besøk – 2.851 tilskuere. I mesterligakampen mot Randers var det 1.852 på plass i hallen, noe som betyr et snitt på pene 2351,5 tilskuere i sesongens to første europacupkamper hjemme.

På kvartfinalekampen mot Byåsen onsdag 20. oktober trakk jentene 980 tilskuere, så det var langt igjen til publikumsrekorden fra seriekampen i fjor. Om det var fordi at kampene kom tett som hagl den uka, det at det var en midtukekamp eller at det var cupkamp vites ikke, men jentene gjorde jobben igjen og sendte Byåsen hjem til Trondheim uten håp om cupfinale i år.

Totalt nesten 5.700 mennesker på tre kamper gir et snitt på ca. 1900 per kamp, og må uansett sies å være respektabelt oppmøte.Vi takker for støtten og gleder oss til de siste tre kampene i Arena før jul!

Først ut er semifinalen i Cupen mot Storhamar onsdag 10. november kl. 19.00, før gruppeseieren i Champions League forhåpentligvis skal sikres mot Toulon lørdag 13. november kl. 17.15. Siste hjemmekamp før jul er Storhamar i Postenligaen 17. november.

Nå til helga drar jentene til Danmark for å banke Randers – nok en gang.