Ny avtale med DnB NOR – Larvik

Ny avtale med DnB NOR

DnB NOR og Larvik Håndballklubb signerte onsdag en ny treårsavtale og begge parter ser frem til å fortsette det gode samarbeidet i tiden fremover. 

– Jeg synes Larvik HK er en flott klubb å bli identifisert med, og vi trenger slike fyrtårn som viser vei. Vi har hatt et fruktbart samarbeid siden klubben ble startet og vi ser frem til å fortsette dette, sa banksjef Terje Berntsen da den nye avtalen ble undertegnet i dag.

Med logoen tronende øverst på draktryggen til håndballjentene våre, synes DnB NOR godt ved alle kamper, men de var enda mer synlige under mesterligakampen mot Oltchim Valcea sist. Hele 350 mennesker, både ansatte, samarbeidspartnere, familie og venner, stilte opp på kamp i egne T-skjorter, og det er moro når sponsorene møter opp på kamp på det viset. Daglig leder i Larvik HK, Bjørn-Gunnar Bruun Hansen, er selvfølgelig veldig fornøyd med å fortsatt ha DnB NOR med på laget.

– DnB NOR er en av de største sponsorene våre, og er således en av de viktigste bidragsyterne til at vi kan drive på det nivået vi gjør. Langsiktighet er også viktig for oss, både i forhold til spillerkontrakter og byggingen av klubben i sin helhet, så vi er veldig fornøyde med denne treårsavtalen, sier Bruun Hansen.

DnB NOR og Larvik HK ser sammen fremover, og den nye avtalen ble symbolsk nok undertegnet foran DnB NOR sitt nybygg ved Bølgen. Lokalene skal være innflyttingsklare i juni til neste år, og innen den tid vil både Postenligaen, Cupen og Champions League være ferdigspilt. Det er likevel ikke bare suksessen til elitelaget som er av viktighet for banksjefen.

– Jeg synes målsetningen om å bli verdens beste håndballklubb er veldig spennende, men vi er veldig opptatt av at klubben skal være en motivator for breddehåndballen i distriktet også – noe vi absolutt synes den er, avslutter Berntsen.

DnB NOR godt representert på kamp.