Vinner Farris Bad igjen? – Larvik

Vinner Farris Bad igjen?

 Farris Bad stakk like gjerne av med seieren da Skandinavias beste spa ble kåret i fjor, og vi oppfordrer alle til å hjelpe vår samarbeidspartner frem til seieren i år også.

Det er nettstedet Orbville.no som er initiativtaker til «Spakampen», og fjorårsvinneren Farris Bad er naturlig nok igjen med på lista over årets nominerte spa-hoteller. Det er hele 21 forskjellige spa på nominasjonslisten, så konkurransen er hard.

– Det er mange fine spa på nominasjonslisten, men vi håper jo selvfølgelig å kunne gå til topps i år igjen. Siden i fjor har vi spisset og videreutviklet spa-tilbudene våre videre, og tilbakemeldingene fra gjestene er veldig gode. Samtidig synes vi jo selv at Farris Bad har blitt et fantastisk fint spa, og håper selvfølgelig at så mange så mulig stemmer på oss i kåringen, sier salgssjef hos Farris Bad, Eli R. Kjendalen.

Både spillerne og administrasjonen i Larvik HK kjenner godt til spa-tilbudene til vårt lokale spa, og vi er ikke i tvil – vår stemme går til Farris Bad. Bli med og stem dere også!!

 

Stem på Farris Bad som Skandinavias beste spa her:

http://www.orbville.no/artikler/spa-kampen-2010-2606