Sikrer avansement i dag? – Larvik

Sikrer avansement i dag?

Med seier borte mot Randers vil Larvik HK være sikret å gå videre til hovedrunden i årets Champions League, og du kan se kampen på TV2 Sport eller TV2 Sumo.

Etter klare 33-19 mot Randers på hjemmebane, må nok våre jenter finne seg i et aldri så lite favorittstempel når kampen blåses i gang i morgen kl. 14. Tre seiere av tre mulige og klar gruppeledelse er også med på å bygge oppunder dette, men det er som kjent forskjell på hjemme- og bortebane.

– Vi er favoritter i kampen, men Randers er langt vanskeligere å slå i Danmark enn hjemme i Arena Larvik. Samtidig har de nok lært noe av den første kampen, så det blir spennende å se hvordan kampen utvikler seg i morgen. Når det er sagt, så vil vi selvfølgelig forsøke å gå hardt ut og avgjøre det tidlig denne gang også, sier trener Karl Erik Bøhn.

De som ikke har tatt turen til Danmark for å støtte jentene fra tribunen, kan se kampen på TV2 Sport eller TV2 Sumo. Kampstart kl. 14.00.