Banket Randers i Danmark – Larvik

Banket Randers i Danmark

Larvik HK knuste Randers 38-20 på bortebane, og er med det videre i Champions League etter den første mesterligaseieren noensinne på dansk jord.

Larvik hadde aldri før vunnet en mesterligakamp i Danmark, noe som ga grunnlag for en viss nervøsitet i trenerteamet før dagens kamp, men det skulle fort vise seg at det var liten grunn til bekymring.

– Både Tor Odvar og jeg hadde en litt uggen følelse før dagens kamp, men vi glemmer at det ikke er vi som skal ut på banen. Jentene spiller helt sykt bra i dag, og det var god disiplin i laget fra første sekund. Vi angriper dem fra alle kanter og vasker nærmest gulvet med Randers, sier en fornøyd Karl Erik Bøhn etter kampen.

Larvik gikk som i det første oppgjøret mot Randers rett i tet, og skaffet seg tidlig en firemålsledelse. Kari Mette Johansen, Heidi Løke og Nora Mørk var toneangivende i starten, og etterhvert meldte de andre spillerne seg på én etter én. Til pause var stillingen 20-13 til Larvik.

– Hele laget spiller fantastisk i dag, og det er moro å se hvordan jentene kjører over hjemmelaget. Randers fikk riktignok forfall fra to viktige spillerne rett før kampstart, men med dette spillet hadde vi vunnet uansett, fortsetter Bøhn.

Etter de ti første minuttene av 2. omgang ledet Larvik med 12 mål, og kampen var kjørt. Jentene ga seg imidlertid ikke med det, men økte jevnt og trutt til det sto 38-20 på måltavla til slutt. En maktdemonstrasjon som nok får det til å gå litt kaldt nedover ryggen til på Toulon-spillerne før neste helgs kamp.

– Nå skal vi sette den siste spiker’n hjemme mot Toulon på lørdag, og vi håper at det kommer masse folk for å hjelpe oss å dra hjem seieren i gruppa. Det er viktig for oss å vinne gruppa med tanke på seeding og veien videre i mesterligaen, avslutter Bøhn.

 

Først er det imidlertid semifinale i Cupen, og vi håper på god støtte fra tribunen også når Storhamar kommer på besøk førstkommende onsdag.

(Larvik)

LARVIK HK – STORHAMAR, onsdag 10, november kl. 19.00