– Gleder oss til kampen – Larvik

– Gleder oss til kampen

Som kjent må ungdommen ut og få en smak på arbeidslivet i løpet av 9. klasse, og i Larvik Håndballklubb har vi fått besøk helt fra Skreia ungdomsskole på Toten.

Mina Lippestad Gjestvang (14) og Stine Hvalby Øiamo (14) har arbeidsuka si et stykke lenger hjemmefra enn klassekameratene sine, men når læreren kom opp med Larvik Håndballklubb som et alternativ, var det likevel ingen tvil om hvor de ville dra.

– Da vi fikk positivt svar fra Larvik HK om at vi kunne være her i arbeidsuka var det stor jubel, og det er vel ikke fritt for at noen av medelevene var litt misunnelige på oss da, sier Stine.

Jentene spiller selv håndball på Skreia J14, og med for eksempel SFO eller bakeriet på Skreia som arbeidsukealternativer, er det lett å forstå at jentene var storfornøyde med litt håndballklubbarbeid i Larvik i stedet.

Stine og Mina skal være med administrasjonen i klubben hele uka, og begynte råflott med lunsjmøte på Farris Bad med salgsavdelingen i dag. I morgen er det laganalyse med Karl Erik Bøhn & Co, og onsdag skal det arrangeres kamp.

– Vi gleder oss veldig til kampen, selvfølgelig, og det blir veldig spennende å få et innblikk i alt som må gjøres opp mot kampstart, sier Mina.

Treneren til Storhamar er faktisk gymlærer på skolen til jentene, men det er likevel ingen tvil om hvem det heies på i kampen på onsdag.

– Jeg håper vi knuser Storhamar i semifinalen. Gymlæreren er litt kjepphøy, så det blir greit å få’n litt ned på jorda, ler jentene.

Selv om Storhamar ligger nærmere sånn rent geografisk, er det altså Larvik HK som er favorittlaget til Stine og Mina – med Gro og Linka som favoritspillerne.

Etter semifinalen mot Storhamar på onsdag, er det rett på forberedelsene til Champions League-kampen mot Toulon på lørdag. Det blir med andre ord nok å gjøre for jentene hele uka.

– Vi synes det er velig moro å være her, og satser på seier i alle kampene som kommer, avslutter Stine.

(Larvik)