Blir det cupfinale igjen? – Larvik

Blir det cupfinale igjen?

Både Heidi Løke og Linn Kristin Riegelhuth har en lillesøster på motsatt side av banen når Larvik HK møter Storhamar i semifinalen i Cupen hjemme i Arena i kveld.

– Vi gleder oss til å ta i mot Storhamar til semifinale i Cupen. For laget og klubben er det på nåværende tidspunkt sesongens desidert viktigste kamp.  Det betyr så utrolig mye både prestisjemessig og økonomisk å ta seg til en cupfinale, og det er en helt spesiell følelse å konkurrere om noe som skal avgjøres der og da, sier trener Tor Odvar Moen.

Selv om det nesten kan sies å ha blitt en vane for Larvik HK å være en av finalistene i Spektrum, er det alltid like moro med cupfinale – både for laget og fansen. Moen lover derfor et meget skjerpet hjemmelag i semifinalen på onsdag.

Storhamar har så langt i sesongen fremstått som en liten gåte, og har variert voldsomt i prestasjonene. Etter å for eksempel ha knust Nordstrand i kvartfinalen i Cupen, gikk de så på et overraskende tap for Levanger i egen hule noen få dager senere. For øyeblikket holder de en 6. plass midt på tabellen, og skal være overkommelig motstand for våre jenter.

– Forhåpentligvis vil vi kunne ta med oss noe av ”farta” fra Champions League-kampene vi har spilt den siste måneden. Treffer vi med det, skal Storhamar ha en meget god dag i Arena Larvik for å slå oss. Samtidig er toppnivået i laget høyt, og de har mange spillere med gode kvaliteter. For eksempel kan Anja Edin være spektakulær å se på når hun har dagen, og i tillegg har de Kamilla Sundmoen. Selv om Kamilla kanskje ikke så kjent for vårt publikum, er hun den spilleren som følger tettest på Heidi Løke på scoringstoppen i Postenligaen, fortsetter Moen.

Det blir også en skikkelig søsterduell eller to i semifinalen på onsdag. Storhamar har nemlig også en Løke og en Riegelhuth i laget, og de vil sikkert vise seg frem mot storesøstrene på Larvik HK.

– Lillesøstrene til Heidi og Linka, Lise og Betina, holder begge et nivå som ligger tett oppunder landslagsklasse, så det blir et morsomt poeng i kampen. Det bør bli en severdig kamp på onsdag med mange spennende dueller, og jeg håper det kommer masse folk for å hjelpe oss frem til cupfinalen, avslutter Moen.

 

Semifinalen mot Storhamar starter i Arena Larvik onsdag 10. november kl. 19.00.

NB! Skolekortene gjelder i denne cupkampen, så her er det bare å møte opp og heie jentene våre frem til seier! Vi skal til finalen i Spektrum!

(Larvik)