Klare for cupfinalen! – Larvik

Klare for cupfinalen!

Larvik HK er klar for sin niende cupfinale på rad etter seier 26-20 over Storhamar i semifinalen, men seieren satt lenger inne enn forventet.

Juletradisjonen holdes i hevd, og Larvik Håndballklubb byr opp til håndballfest i romjula i år igjen. Storhamar bød på kamp i kveldens semifinale, men til slutt satte våre jenter opp farta og stakk av til en grei seier.

– Storhamar gjorde det litt vanskelig for oss i dag, men jeg er fornøyd med at det ble en sikker seier til slutt. Vi hadde ett mål i dag – å kvalifisere oss til finalen – og det gjorde vi, sier trener Karl Erik Bøhn etter kampen.

Storhamar bet seg fast ett mål etter i lange perioder, og det var til tider tøffe tak mellom lagene. Til pause sto det 11-10 til Larvik HK. Fra stillingen 16-15 i 2. omgang sa imidlertid våre jenter takk for følget, og rykket ifra til en plass i finalen i Oslo 30. desember.

Gro Hammerseng var tilbake fra ankelskaden, samtidig som Sara Breistøl også fikk en del spilletid i dagens kamp.

– Det var godt å se at ankelen til Gro holdt, og moro å se Sara på banen igjen. Vi presterer ikke på vårt beste i dag, men jeg synes Lene gjør en god jobb i mål, samtidig som Linka og Karo er solide ute på banen. Cupen er alltid viktig for oss, og nå gleder vi oss skikkelig til finalen i Spektrum, fortsetter Bøhn.

For første gang på mange år møter vi et annet lag enn Byåsen i finalen, og det blir Vipers som står på motsatt banehalvdel i Spektrum etter å ha slått Gjøvik 33-19 i sin semifinale.

Karo på løp mot cupfinale.