Populært sponsortreff – Larvik

Populært sponsortreff

Hele 27 av Larvik Håndballklubbs samarbeidspartnere samlet seg tirsdag på Farris Bad for å knytte kontakter og kontrakter seg i mellom.

Larvik Håndballklubb arrangerte tirsdag sesongens andre sponsortreff, denne gang i Waterloungen på Farris Bad, og det var mange fornøyde samarbeidspartnere etterpå.

– Dette synes jeg var veldig bra, og jeg har fått snakket med flere firmaer som det er aktuelt å samarbeide med. En veldig effektivt og bra måte å møtes på, mente daglig leder i Allegro Larvik, Geir Ellefsen.

På skarve tre timer skulle hver av samarbeidpartnere ha fem møter med fem forskjellige firmaer fra sponsorfamilien, og det var satt av 20 minutter til hvert møte. Til tross for en tidsplan som så ut som turneringsoppsettet i PW-cupen for en hel helg, ble møtekabalen løst på en veldig grei måte og arrangementet var absolutt vellykket.

– Vi har mange bedrifter i sponsorfamilien som kan dra nytte av hverandre, og vi håper de synes dette er en fin måte å treffes på. Det er selvfølgelig mange som har et eller annet samarbeid fra før, men dette er en god anledning for de nye medlemmene i familien til å komme på banen. Diskusjoner om reforhandling av eventuelle gamle avtaler er jo også noe som kan gjøres på et slikt speedbooking-treff, sier salgskonsulent i Larvik HK, Håkan C. Johansson.

Geir Ellefsen fra Allegro (t.v) og Frank Bruun fra Harman/Neby foran tirsdagens møteplan.

Mange folk og god stemning på sponsortreff.