– Vi skal vinne gruppa – Larvik

– Vi skal vinne gruppa

Seier i lørdagens hjemmekamp mot Toulon vil bety at gruppeseieren i Champions League er sikret, selv før den vanskelige bortekampen mot Valcea i Romania.

– Vi skal vinne gruppa, og har alle tiders mulighet til å avgjøre dette mot Toulon på lørdag, sier trener Karl Erik Bøhn før kampen.

Larvik HK åpnet årets Champions League mot nettopp Toulon i Frankrike, og vant den kampen 31-28. Toulon har siden tapt to ganger for Oltchim Valcea, men slo Randers på bortebane. Kampen om den siste plassen som gir avansement videre i mesterligaen er derfor ikke avgjort, og Toulon vil nok selge seg så dyrt som mulig i kampen på lørdag.

– Toulon er faktisk det laget som har presset oss mest så langt i årets turnering, og det blir absolutt ingen lett kamp i morgen. Heldigvis har vi hjemmebane, og med like mange folk på tribunen som mot Oltchim, skal de få det vanskelig med å slå oss. Selvtillitten i laget er veldig bra om dagen, og vi går selvfølgelig for å sikre gruppeseieren med to poeng i denne matchen, fortsetter Bøhn.

Oltchim Valcea står med fire poeng etter fire kamper, og er Larviks hovedutfordrer til gruppeseieren. Med seier for Oltchim mot Randers og tap for Larvik hjemme mot Toulon i morgen, vil det bli en utrolig vanskelig kamp i Romania i siste kamp i gruppespillet.

– Vi er nødt til å avgjøre det på lørdag. Oltchim er veldig vriene å slå på bortebane, så vi håper det kommer masse folk til Arena for å hjelpe oss å avgjøre dette nå, avslutter Bøhn.

Med gruppeseier vil Larvik få en lettere trekning i hovedrunden og veien mot finalen.

Larvik HK-Toulon, lørdag 13. november, kl. 17.15 i Arena Larvik

Dørene og serveringen åpner to timer før kampstart.

(Larvik)