Toulon fikk juling – Larvik

Toulon fikk juling

Larvik Håndballklubb er vinnere av sin Champions League-gruppe etter å ha overkjørt Toulon med 38-26 hjemme i Arena Larvik.

Våre jenter satte opp kjempefart fra start, og ledet 14-4 allerede etter halvspilt 1.omgang i dagens kamp. Toulon ble løpt fra og rundspilt etter alle kunstens regler, og kampen var i realiteten over etter et kvarter. Til pause var stillingen 23-13.

– Vi ville sette skapet på plass tidlig, og det gjorde vi så til de grader. Vi fikk akkurat den kamputviklingen vi ville ha, og kunne kontrollere dette inn fra tidlig i kampen, sier trener Karl Erik Bøhn etter kampen.

Hele 2.485 tilskuere hadde funnet veien til Arena for å se jentene ta hjem gruppeseieren i dag, og de var med på notene hele veien. Et så entusiastisk hjemmepublikum er både spillerne og trenerne selvsagt fornøyde med.

– Skikkelig moro med så my folk og så god stemning mye folk i hallen. Det er deilig å kjenne den publikumsstøtten i ryggen, og den vil være veldig god å ha med seg når vi tar til med hoverunden, fortsetter Bøhn.

Med overlegen ledelse tidlig i kampen kunne noen spare både bein og armer, men det betyr igjen mer spilletid for andre. Faktisk så tegnet alle utespillerne til Larvik HK seg på scoringslista i løpet av kampen. Gro Hammerseng spilte sin andre kamp etter skaden, men selv om hun egentlig bare skulle spille forsvar, ble det to mål og enda flere målgivende.

– Gro var fantastisk bra, og det er moro å se at hun er tilbake for fullt etter skaden. Samtidig synes jeg Tine R. Kristiansen la inn en veldig god EM-søknad i dag, fortsetter Bøhn.

Når vi først snakker om fantastisk, så er det helt naturlig å ta med Heidi Løke. Heidi gir seg som kjent sjelden før hun når tosifret, og i dag stoppet hun på 12 mål i statistikken.

– Hva skal jeg si? Trenger vel egentlig ikke å si så mye, ler Karl Erik.

Selv om Heidi måtte se det siste minuttet av kampen fra tribunen, er nok treneren likevel ganske så fornøyd.