Ny søsterduell i kveld – Larvik

Ny søsterduell i kveld

Søstrene Løke og Riegelhuth varmer opp til julefeiringa med å møtes litt hyppig i forkant, og i kveld er det klart for et nytt møte med Storhamar i Arena Larvik.

Storhamar klarte å gi jentene kamp i semifinalen i Arena Larvik forrige uke, men det endte likevel med en relativt klar seier og finaleplass til Larvik HK. I kveld møtes altså lagene igjen, denne gang i Postenligaen, og Heidi Løke og Linn Kristin Riegelhuth treffer lillesøstrene Betina og Lise nok en gang utenom familiehøytidene.

– Det er alltid moro å møte lillesøster, og det blir litt smil og latter mellom oss selv om det er høy temperatur utpå banen. Vi kjenner jo hverandre så godt, så vi forstår hva den andre føler i forskjellige situasjoner som oppstår under kampen. Samtidig legger vi ikke akkurat noe i mellom når det takles, forteller Linka.

I semifinalen ble det 4-2 til Linka over lillesøster Betina i «innbyrdes oppgjør», mens Lise Løke overraskende slo storesøster og toppscorer i Champions League, Heidi, med 4-3 i målprotokollen. Det er noe Heidi vil gjøre noe med i dagens kamp. 

– Det kommer ikke til å skje igjen i kveld – det kan jeg love deg. Jeg gleder meg alltid til å spille mot Lise, men den slags statistikk vil jeg ikke ha noe av. I kveld skal vi knuse de, ler Heidi.

Lillesøster Løke var skuffet, men fornøyd, etter semifinalen, og har ikke gitt opp håpet selv om det til slutt ble et klart tap sist.

– Det er bra når vi er skuffet etter å ha tapt en kamp mot Larvik, og det ikke er fordi vi tapte kjempemasse. Det skal vi ta med oss til neste kamp. Dette beviser at vi kan spille bra håndball også mot kjempegode lag, og det gjør at jeg får trua på at vi i hvert fall kan spille en ny god kamp mot Larvik neste uke, sa lillesøster Lise Løke til Hamar Artbeiderblad etter semifinalen.

Selv om Storhamar skulle varte opp med en god kamp denne gangen også, så skal det nok bli vanskelig å dra seieren hjem. Semi’n endte til slutt med et seksmålstap, og våre jenter vil nok være enda mer skjerpet nå.

– Som jeg sa før semifinalen, så har Storhamar et høyt toppnivå. De var flinke til å dra oss ned i tempo i forrige kamp, men vi skal ikke la dem få lov til det denne gang. Vi går selvfølgelig for seier, og ønsker å levere skikkelig god underholdning for publikum i årets siste hjemmekamp, sier trener Karl Erik Bøhn.

To blad Løke og en Riegelhuth i hyggelig passiar under semifinalen forrige uke. Linka har til og med lagt seg nedpå litt. 🙂

LARVIK-STORHAMAR, onsdag 17. november, kl 19.00