Robbet på flyplassen – Larvik

Robbet på flyplassen

Linn Kristin Riegelhuth ble frastjålet både pass og penger under en mellomlanding i Amsterdam, og hun spiller ikke bortekampen i Romania mot Oltchim Valcea.

– Linn Kristin merket ikke hva som skjedde, og ingen andre så noe heller. Det eneste vi vet er at noen hadde vært nede i reisevesken hennes og tatt passet og penger, sier daglig leder i Larvik HK, Bjørn-Gunnar Bruun Hansen.

Klubben prøvde å ordne et nødpass via UD, men på grunn av helgestengt depertement, lot det seg ikke gjøre.

– Hadde det vært en semifinale, så hadde vi ringt utenriksministeren, sier Bruun Hansen.

Fra før av er også Gro Hammerseng, Tonje Larsen, Kari Mette Johansen og Cecilie Leganger igjen hjemme i Norge for å spare bein og armer, noe som betyr at vi stiller med en tropp på kun ti spillere i Romania.

– Det er selvfølgelig kjempekjedelig når slikt skjer – ikke minst for Linn Kristin, sier trener Karl Erik Bøhn om hendelsen.

Til tross for at vi stiller langt fra fulltallig tropp, ser han likevel lyst på mulighetene for en borteseier mot Oltchim.

– Vi har jo mer eller mindre med oss et helt landslag nedover uansett, og går som alltid for seier. Oltchim har også hatt et ganske tøft kjør i det siste, så jeg tror nok at treneren deres velger å spare noen spillere han også, tror Bøhn.

Larvik HK har allerede før kampen vunnet gruppen, samtidig som Oltchim Valcea også er klare for videre avansement, men både spillere og trener er selvføgelig likevel sugne på en sterk borteseier.

– Det er alltid vanskelig med bortekamp i Romania, men det hadde vært deilig å gå ubeseiret gjennom gruppespillet – både prestisjemessig og for selvtilliten. Forholdene er fine her nede og vi gleder oss til å spille kamp, avslutter Bøhn.

(Larvik)