Larvik møter Györ – Larvik

Larvik møter Györ

Larvik Håndballklubb får et gjensyn med både Györ og Dinamo Volgograd fra fjorårets mesterliga, og fikk altså ikke Buducnost som ønsket i hovedrunden.

 

– Dette var absolutt ingen drømmetrekning. Vi starter borte mot Dinamo som er den tøffeste toeren, samtidig som Györ er veldig vanskelige å slå borte. Likevel – jeg er veldig fornøyd med det laget vi har, og mener vi er enda sterkere i år enn i fjor. Det er en veldig spennende gruppe, og nå starter vi omtrent med en matchball borte i Russland. Vinner vi der, skal vi bli vanskelige å stoppe, sier trener Karl Erik Bøhn etter trekningen.

Han regner med at kampen om semifinale kommer til å stå mellom Larvik HK, Györ og Dinamo. Leipzig, som også er en gammel kjenning, regner Bøhn med blir for små i dette selskapet.

– Det blir noen veldig tøffe oppgjør og helt sikkert fantastiske publikumskamper. Likevel – dette tror jeg vi skal klare, og i en eventuell semifinale er det ett fett hvem vi møter, avslutter trener Bøhn.

Første kamp i hovedrunden for Larvik HK er borte mot Dinamo i Volgograd den første helgen i februar.

 

Gruppe 1:

1. Buducnost Podgorica (MNE)

2. Itxako Reyno de Navarra (ESP)

3. RK Krim Ljubljana (SLO)

4. Oltchim Valcea (ROU)

 

Gruppe 2:

1. Audi ETO Györ (HUN)

2. Larvik HK (NOR)

3. Dinamo Volgograd (RUS)

4. HC Leipzig (GER)

 

Kampoppsett Larvik HK:

5./6. februar: DINAMO – LARVIK

12./13. februar: LARVIK – LEIPZIG

19./20.februar: LARVIK – GYÖR

5./6. mars: LEIPZIG – LARVIK

12./13. mars: LARVIK – DINAMO

19./20. mars: GYÖR – LARVIK

 

(Kampene spilles enten lørdag eller søndag på de ovennevnte datoer. Eksakte tidspunkter blir fastslått på et senere tidspunkt.)

(Larvik)