Satser på fullsatt Arena – Larvik

Satser på fullsatt Arena

I Champions League er det som oftest fullsatte haller og et skikkelig spetakkel som møter Larvik HK når det spilles kamper ute i Europa, og når hovedrunden tar til håper vi å gi tilbake med samme mynt hjemme i Arena Larvik.

Med alle ekstratribuner og ståplasser i bruk, er det plass til 4.000 tilskuere i Arena under Larvik Håndballklubb sine hjemmekamper. På Byåsen-kampen i Postenligaen i fjor var 3.467 tilstede på tribunene i Arena, men det er altså plass til drøye 500 mennesker til. Det håper vi bortelagene skal få både se og merke når hovedrunden i mesterligaen tar til i februar.

– Med denne trekningen blir det noen durabelige oppgjør om de to semifinaleplassene, og dette blir publikumskamper som bare det. Å ha et høylydt hjemmepublikum i ryggen i slike tøffe kamper med mye fighting, vil være en enormt god støtte for jentene våre, sier daglig leder i Larvik HK, Bjørn-Gunnar Bruun Hansen.

Et snitt på 2.300 tilskuere i de første tre gruppespillkampene er fine tall, og det ble jo også Arena-rekord i mesterligaen hjemme mot Oltchim Valcea med 2.851 tilskuere. Likevel er håpet selvsagt at det ikke skal være en eneste plass ledig når resten av mesterligakampene blåses i gang. For å sørge for et tallrikt og entusiastisk hjemmepublikum skal flere tiltak settes i gang.

– Vi ønsker å skape skikkelig cufinalestemning rundt disse tre mesterligakampene, og få til en herlig folkefest i byen. Kanskje kan vi få til et arrangement med annen underholdning et annet sted både før og i etterkant av kampene, hvor folk kan gå samlet til og fra kamp. Vi har jo mange flotte sponsorer med store kontaktnettverk, og håper blant annet at de vil ta med seg både familie, samarbeidspartnere og andre kjente for å se på håndball i verdensklasse, sier Bruun Hansen.

I tillegg vil ØP-sesongkortene som ble delt ut til alle skolebarn i kommunen være gjeldene også på kampene i hovedrunden, noe som betyr over 5.000 potensielle unge Larvik HK-fans på tribunen. Det vil også bli sendt ut lagstilbud til klubbene i regionen.

– Det hadde vært kjempemoro om håndballinteresserte barn i alle aldre hadde brukt kortene sine og fyllt hallen med jubel. Målet er å ha tribunene proppfulle av elleville fans, og gjøre Arena til en enda mer fryktet bortebane enn den allerede er, avslutter Bruun Hansen.

Med publikumsbar for de voksne og hoppeslott for de yngste, samt eget sponsorrom for samarbeidspartnerne under tribunen, skal det være et tilbud til de fleste i Arena under Champions League-kampene.

(Larvik)