Sterke for Norge – Larvik

Sterke for Norge

Det norske landslaget varmer opp til EM med Møbelringen Cup denne helgen, og våre jenter var i scoringshumør i gårsdagens kamp mot Island.

Norge møtte Island i første kamp i Møbelringen Cup fredag, og islendingene ble satt skikkelig på plass. Etter å ha ledet med tolv mål til pause (19-7), vant de norske jentene med hele 35-14. Syv av de åtte Larvik-spillerne i troppen tegnet seg på scoringslisten, og tilsammen satte våre jenter to tredeler av Norges mål.

Norges store spiller var keeper Kari Aalvik Grimsbø som omtrent stoppet alt som kom før pause. Hun måtte steppe inn etter at førstevalg Katrine Lunde Haraldsen måtte stå over grunnet en skade, og gjorde altså sine saker fremragende.

Norge møter Serbia i sin andre kamp lørdag kl. 16.15.

 

Norge — Island 35-14 (19-7)

2399 tilskuere
Norge: Kari Aalvik Grimsbø, Ingrid Ødegård — Nora Mørk 4, Ida Alstad 3, Heidi Løke 5, Tonje Nøstvold 2, Karoline Dyhre Breivang, Gro Hammerseng 3, Kari Mette Johansen 4, Marit Malm Frafjord 2, Tonje Larsen 1, Linn-Kristin Riegelhuth 4, Stine Bredal Oftedal 1, Tine Stange 2, Camilla Herrem 3.
Toppscorer Island: Hrafnhildur Skuladottir 4.
Utvisninger: Norge ingen, Island 3 x 2 min.