Ny avtale med Askjems – Larvik

Ny avtale med Askjems

Larvik Håndballklubb og Askjems Camping-Center fortsetter det gode samarbeidet, og signerte forrige uke en ny kontrakt som løper over de fire neste årene.

– Det er alltid moro å reforhandle avtaler, og den nye avtalen er en tillitserklæring til den gode utviklingen vi har i sponsorarbeidet i klubben. Askjems er en av våre sponsorer som har vært flinke til å finne måter å samarbeide med de andre sponsorene våre på, og det er kjempefint når vi i Larvik Håndballklubb kan være med på å skape gode synergieffekter for samarbeidspartnerne, sier daglig leder i Larvik HK, Bjørn-Gunnar Bruun Hansen.

Som leverandør av campingvogner, bobiler og annet utstyr du trenger til ferien din, var Askjems naturlig nok med på fjorårets roadshow på campingplassene rundt om i Vestfold – sammen med Larvik HK og Color Line. Et fint eksempel på godt samarbeid hvor alle parter fikk presentert seg på en positiv måte hele fellesferien.

– Vi håper å videreutvikle samarbeidet med Larvik Håndballklubb gjennom denne avtalen, og ønsker å være en enda mer aktiv samarbeidspartner. Alle slags mennesker ser på håndball og alle slags mennesker drar på campingtur, så det er fint for oss å være godt synlig i Arena Larvik under hjemmekampene. Samtidig synes vi det er flott å kunne benytte oss av Larvik HK sine profiler i forbindelse med markedsføring, sier daglig leder Odd Askjem.