Tonje friskmeldt til EM – Larvik

Tonje friskmeldt til EM

Tonje Larsen måtte stå over helgens generalprøve mot Nederland på grunn av sykdom, men er nå friskmeldt til tirsdagens åpningskamp mot Frankrike.

Etter at hun har vært plaget med forkjølelse og omgangssyke i helgen, var det fryktet at Tonje Larsen måtte stå over tirsdagens EM-kamp mot Frankrike. Heldigvis slapp sykdommen taket i tide, og Tonje er klar til kamp. Det er gode nyheter for det norske laget.

– Tonje er kanskje Norges viktigste spiller, så det er klart det er viktig for Norge at hun ble friskmeldt i tide. Med Tonje ute måtte for eksempel Marit Malm Frafjord spilt forsvar i stedet, noe som hadde gjort det vanskeligere for Heidi Løke å slippe til i angrep. Den norske lagledelsen har flere alternativer med Tonje spilleklar, samtidig som de har sin beste forsvarsspiller på plass, sier klubbvenninne i Larvik HK, Sara Breistøl.

(Larvik)