Arena Larvik i EM-drakt – Larvik

Arena Larvik i EM-drakt

Arena Larvik har fått nytt gulvdekke og ny utsmykning, og er klar til kveldens kamper når håndball-EM for kvinner kastes i gang med Tyskland-Sverige klokken 17.45 i kveld.

I kveld går startskuddet for EM i håndball for kvinner i Norge og Danmark, og den aller første ballen i mesterskapet kastes i Arena Larvik. Våre svenske naboer møter Tyskland i den første kampen i gruppe C i Arena klokken 17.45, og en halvtime senere setter de første kampene i de andre gruppene i gang.

– Jeg synes det er moro å se Arena i «ny» drakt, og ting gjøres jo litt annerledes under EM enn når det er hjemmekamper for Larvik Håndballklubb. EHF har sitt reglement å følge, men nå skal alle arrangementskrav fra forbundet være møtt og vi gleder oss til det starter, sier daglig leder i Arena Larvik, Hege Lundh.

De nederste tribuneplassene på den ene langsiden har måttet vike plass for et «support table» hvor blant annet speaker, tidtaker, musikkansvarlig og diverse delegater skal sitte, noe som gjør at tilskuerkapasiteten i Arena under EM-kampene er på 2500. I tillegg er det blitt lagt et provisorisk gulvdekke i gult og blått, så banene ser like ut i alle EM-arenaene.

I Larvik spilles gruppe C, og til sammen seks gruppekamper skal gjennomføres i Arena. Sammen med Sverige og Tyskland, skal Ukraina og Nederland gjøre opp om hvem som går videre fra gruppa. De møtes i kveldens andre kamp.

Klokken 20.15 skal Norge ut i mesterskapets første kamp mot Frankrike på Lillehammer, og den kampen overføres på storskjerm i Arena Larvik fra kl. 21.

Larvik Håndballklubb har som kjent åtte spillere med i den norske troppen, og vi ønsker alle jentene våre og resten av det norske laget lykke til!!

 

EM-håndball i Arena Larvik i kveld:

Tyskland-Sverige, kl. 17.45

Ukraina-Nederland, kl. 19.45

(Larvik)