Larvik HK topper på nett – Larvik

Larvik HK topper på nett

Larvik Håndballklubbs hjemmeside hadde over 40 prosent av de totale nettsidevisningene i Postenligaen for kvinner i oktober og november.

– Vi ser at det er de klubbene som oppdaterer ofte som har mest trafikk på sidene sine, og Larvik Håndballklubb er flinke til nettopp dette. Med daglige oppdateringer er det alltid noe nytt å finne på sidene, og det øker naturlig nok interessen. Samtidig har Larvik mange store profiler på laget og spiller i Champions League, noe som også er med på å forklare hvorfor klubben har så godt besøk på sidene sine, sier Hein W. Barthold i Norsk Topphåndball.

Så nært som alle eliteserielagene i håndball er samlet under Norsk Topphåndball sine sider på nett, og hvert enkelt lag har sin egen hjemmeside som de selv kan utforme etter samme grunnmal.

Bruken av klubbenes hjemmesider er i stadig økning, og i oktober hadde Larvik Håndballklubb hele 40,9 prosent av det totale antallet sidevisninger for kvinnenes Postenliga. For november har Larvik økt til 41 prosent av det totale antallet visninger, og klubbens sider er den desidert mest leste hjemmesiden blant toppserielagene – uansett kjønn.

– Dette er selvfølgelig hyggelig lesning for oss, og tallene viser jo også at vi har et nedslagsfelt langt utover vårt eget nærområde. At så mange er interessert i Larvik HK og det vi driver med, synes jeg er en fin tillitserklæring for alle i klubben. Samtidig håper jeg selvfølgelig at sponsorene våre synes det er moro at interessen er så stor, sier sportssjef i Larvik Håndballklubb, Ole Gustav Gjekstad.

Nærmest Larvik HK i kvinnenes Postenliga følger ikke uventet Byåsen med 16,8 prosent av sidevisningene i november. Mest lest på nett på herresiden sist måned er cupfinalistene Haslum og Follo, etterfulgt av Elverum. De to førstnevnte har henholdsvis 19,9 og 18,8 prosent av sidevisningene i Postenligaen for herrer.