Leverer varene for Norge – Larvik

Leverer varene for Norge

Etter seierne i de to første kampene mot Frankrike og Slovenia har alle Larvik-spillerne tegnet seg på scoringslista i EM, og tilsammen har de satt inn nesten tre fjerdedeler av Norges mål så langt.

To soleklare seiere er fasiten i EM for de norske jentene før kveldens gruppefinale mot Ungarn. Norges spill har så langt imponert de fleste, og laget seiler opp som den største favoritten til å ta hjem gullet. Med åtte spillere fra Larvik Håndballklubb med i mesterskapet er det ikke så rart at Larvik-spillerne er toneangivende, og scoringsstatistikken fra de to første kampene er absolutt hyggelig lesning.

I 33-22 seieren mot Frankrike ble Linn Kristin Riegelhuth toppscorer med syv, mål, men resten av jentene var også «heite på grøten». Alle våre jenter tegnet seg på scoringslista, og tilsammen scoret de 24 av de 33 norske målene i kampen.

Mot Slovenia var det Heidi Løke som hadde show, og hun endte også som flestscorende med syv mål i kampen som endte med seier 32-16. Resten av Larvik-jentene var heller ikke uefne på kassa, og 23 av de 32 norske målene ble scoret av Larvik-spillere.

Med totalt 47 av 65 mål på samvittigheten har altså Larvik-spillerne satt inn drøyt 72 prosent av det norske lagets mål, og det må vel sies å være mer enn godkjent.

I kveld skal det altså avgjøres hvem som tar gruppeseieren og får med seg fire poeng inn i hovedrunden. Vi håper selvfølgelig at jentene fortsetter storspillet og kjører over Ungarn!

Heia Norge!

(Larvik)