Sykdom i EM-troppen – Larvik

Sykdom i EM-troppen

Heidi Løke, Kari Mette Johansen og Tine Stange er blitt syke av et magevirus, og spiller ikke kveldens EM-kamp for Norge mot Sverige.

– Vi frykter epidemi. Spillerne som er syke er isolerte, og alle de friske spillerne har akkurat trent, så jeg tror ikke dette er noe problem. Vi har 13 gode spillere som er klare for kampen mot Sverige, men vi frykter det skal spre seg, sier landslagstrener Thorir Hergeirsson til VG Nett.

Kari Mette ble syk i går, og utover natten skal også Heidi og Tine ha blitt syke. De syke jentene er nå skjermet fra lagvenninnene for at sykdommen ikke skal spre seg, samtidig som hotellrommene til landslagsjentene har blitt vasket og desinfisert.

Tonje Larsen hadde som kjent omgangssyke helgen før mesterskapet startet, men rakk likevel åpningskampen mot Frankrike. Forhåpentligvis blir Kari Mette, Heidi og Tine friske like raskt, slik at de kan spille tirsdagens kamp mot Ukraina. Kari Mette skal allerede være på bedringens vei.

Heldigvis er det dobbelt opp med kvalitet på alle plasser i det norske laget, så trua på at Sverige bankes gule og blå i kveld er uansett stor.