Heidi – en bølle? – Larvik

Heidi – en bølle?

Danskenes strekspiller Kamilla Kristensen synes Heidi Løke er en aldri så liten bølle med ufin spillestil, men den beskrivelsen er ikke Larvik-trener Tor Odvar Moen spesielt enig i.

Det er dansk TV2 som har bedt den danske landslagsspilleren Kamilla Kristensen rangere de tre største «svina» hun kan møte på banen, og det er Heidi Løke som ender øverst på «griselista» til Kristensen.

– Jeg har alltid flest blåmerker etter en kamp mot Norge enn mot andre. Heidi Løke er en liten bølle og bruker feige triks. Kanskje hun føler hun er nødt til det fordi hun ikke er så stor av størrelse? Klyper litt gjør hun også, sier Kristensen til dansk TV2.

Larvik-trener Tor Odvar Moen Håndballklubb synes ikke den karakteristikken er spesielt passende, og synes heller det er Løke som får en del grisetaklinger mot seg.

– Alle har vel sine små tjuvtriks, men jeg synes langt fra Heidi er spesielt hard i spillestilen. Det er vel heller hun som får unngjelde inne på linja av de fleste andre, sier Larvik-trener Tor Odvar Moen.

Nå har Kristensen riktignok den danske lagvenninnen Rikke Skov på andreplass på lista, så omtalen av Heidi er nok ikke udelt negativ. Det er som kjent vanskelig å spille mot tøffe folk i forsvar.

Rumenske Christina Varzaru tar siste plass på grisepallen til Kristensen.

(Larvik)