Moen på pallplass – Larvik

Moen på pallplass

Larvik-trener Tor Odvar Moen ledet etter de to første kampene i TV2 sin virtuelle EM 2010-manager, men ligger før dagens kamper på en forløpig tredjeplass blant ekspertene.

Deltakerne i EM 2010-manager skal med 6 millioner virtuelle kroner plukke seg ut et fullt lag med trener som de har trua på skal gjøre det bra i EM. Ettersom det bare er lov å ha med to spillere fra samme lag, gjelder det å ha en viss oversikt over de forskjellige nasjonenes spillermateriell.

– Jeg har selvfølgelig vært litt taktisk, og har blant annet tatt med noen faste straffeskyttere på laget for å sikre poeng til laget. Samtidig har jeg naturlig nok prøvd å ta ut spillere fra nasjoner som normalt skal vinne en del kamper i EM, sier manager Moen.

Med Thorir Hergeirsson som trener for sitt lag har han også sikret seg gode laglederpoeng, og etter de første to kampene lå Moen på toppen av ekspert-tabellen. Likevel – akkurat som Norge gikk på en sprekk mot Sverige, så hadde manager Moen også en tøff søndag.

– Jeg glemte å bytte ut en skadet venstre kantspiller, så der fikk jeg naturlig nok null poeng. Thorir dro heller ikke inn voldsomt med trener-poeng for meg på søndag, fortsetter Moen.

EM 2010-mangerene kan foreta 12 bytter i løpet av mesterskapet, men Moen rakk altså ikke dette i tide søndag – muligens på grunn av dårlig kommunikasjon med det medisinske støtteapparatet.

Det gis selvfølgelig plusspoeng for mål og seier, men også en god keeper og lite baklengsmål. Stygt spill og mange utvisninger gir minuspoeng, og en straffemiss hjelper heller ikke på statistikken.

– Jeg har nok allerede foretatt litt for mange bytter, så veldig mye skal klaffe for at jeg går helt til topps. Jeg er redd dette nå er et synkende skip hvor jeg har altfor lite å øse med. Uansett er jeg mye mer opptatt av hvordan det går med de norske jentene enn med mitt «eget» lag, avslutter en noe defensiv og ambisjonsribbet Moen.

Vi tar for ordens skyld med at klubbens sportssjef Ole Gustav Gjekstad, , som også er med i ekspertligaen under EM, ligger pent plassert på en 16. plass…

I øyeblikket er det Veierøds outsidere og laget til landslagsspiller Erlend Mamelund som ligger på plassene over Moens utvalgte. Følg med i EM 2010-manager her:

http://tv2emk10.enetpulse.com/