Tror Norge går videre – Larvik

Tror Norge går videre

Linn Jørum Sulland spilte på et forsterket Flint-lag mot Nederland i oppkjøringen til EM i håndball, og hun har stor tro på at de norske jentene sikrer semifinalen i kveld.

Kvelden siste motstander i mellomspillet hadde to treningskamper mot norsk motstand i sin EM-oppkjøring – og det endte med to tap. Det norske landslaget møtte Nederland i den aller siste oppkjøringskampen for begge lagene før EM, og Norge vant da 29-22.

I tillegg spilte nederlenderne mot et forsterket Flint Tønsberg med Linn Jørum Sulland, Olga Medvedeva og Thea Mørk på laget rett før det. Den kampen endte med seier 34-31 til Flint.

– Jeg føler meg ganske så sikker på at Norge fikser dette i kveld, selv om Nederland har spilt seg opp i løpet av mesterskapet. Nederland har ofte et problem med å holde hele kampen ut, og de har heller ikke en spesielt god målvakt, sier Sulland, som scoret ti mål i treningskampen mot nederlenderne.

Larvik-trener Karl Erik Bøhn var også til stede og så Flints kamp mot Nederland, og han tror heller ikke at de skal by på for store problemer for Norge i kveld.

– Det er ingen tvil om at vi slår Nederland. Norge er flere klasser bedre, og selv om nederlenderne har spilt seg opp og fått noen gode resultater, skal de normalt sett være sjanseløse mot Norge, mener Bøhn.

Norge har alt i egne hender, og et uavgjort resultat sikrer semifinaleplassen. De kan også gå videre med tap, men er da avhengig av kamputfallet i de andre kampene.

Den slags tanker tenkes uansett ikke, for dette fikser jentene! Heia Norge!