Kun 550 billetter igjen – Larvik

Kun 550 billetter igjen

Hvis du vil ha med deg Larvik Håndballklubb sine kamper i Champions League over nyttår, så gjelder det å være raskt ute. Kun 550 billetter er igjen til første hjemmekamp mot Dinamo Volgograd.

Larvik Håndballklubb sin innsats i gruppespillet har tydeligvis gitt mersmak for mange. Allerede nå begynner kampene mot Dinamo, Györ og Leipzig å fylles opp, og det er kanskje ikke så dumt å ønske seg CL-billetter til jul i år. Til første hjemmekamp mot Dinamo 12. februar er det kun 550 billetter igjen, og det er ikke veldig mange flere billetter tilgjengelig til de neste to kampene 19. februar (Györ) og 12. mars (Leipzig).

– Dette er selvfølgelig en veldig hyggelig situasjon for oss, for vi håper selvsagt på en fullsatt Arena til disse kampene. Publikum har vært flinke til å støtte oss gjennom gruppespillet, og når hovedrunden tar til håper vi det er et unisont Larviksbrøl fra 4000 mennesker som møter lagene når de løper ut på banen, sier trener Tor Odvar Moen.

Mange holder Larvik HK som favoritter til å ta hjem pokalen i år, og det ferske norske EM-gullet hjelper vel heller ikke til å lette på det favorittstempelet. Likevel er veien frem til en eventuell finale lang. Det ble som kjent tap borte mot Oltchim Valcea i siste kamp i gruppespillet, så jentene er ikke uovervinnelige. Mot Györ møter de blant annet landslagskeeper Katrine Lunde Haraldsen i den andre enden av banen, og hun er som kjent ikke altfor lett å overliste.

– Det å ha 4000 hjemmesupportere som heier på deg fra tribunen er uvurderlig. Verken Dinamo eller Györ står noe tilbake for Oltchim, så her blir det knallharde kamper både borte og hjemme. For jentene er det utrolig viktig å ha den publikumsstøtten i ryggen, og det er morsomst på kamp når det er skikkelig med lyd i hallen – både for spillerne og publikum, fortsetter Moen.

Ettersom målforskjell og innbyrdes oppgjør fort kan bli avgjørende i forhold til avansement til semifinalene, ville det vært utrolig deilig med seks poeng og mange plussmål før den vanskelige bortekampen mot Dinamo i midten av mars. Her gjelder det å banke skikkelig til på hjemmebane, så møt opp og hei frem jentene!

PS!
Vi gjør oppmerksom på at sesongkortene ikke gjelder for kampene i Hovedrunden.

 

Billetter kan kjøpes på www.larvikhk.no.

Eller følg linken under:

http://larvikhk.www2.dk/