Laget ditt kan være maskoter på kamp – Larvik

Laget ditt kan være maskoter på kamp

Larvik Håndballklubb har alltid maskoter fra yngre lag som løper inn sammen med spillerne på sine hjemmekamper, og hvis du og ditt lag har lyst til dette - ta kontakt.

På hjemmekampene i Arena Larvik trengs det både maskoter til innløp sammen med lagene, og vi trenger også flinke flaggbærere. For de yngste er dette en fin mulighet til å få se håndball-idolene på nært hold, og samtidig få opplevelsen av hvordan det er å løpe inn på en arena med massevis av mennesker.

Vi vil gjerne ha flere unge håpefulle til både innløp og flaggbæring til vårsesongens kamper, så sjekk terminlista og se om du finner noe som passer for ditt lag. Alder på maskoter og flaggbærere bør være mellom 8 og 12 år, og hele laget pluss fire ledere får gratis billetter til kampen.

 

Ta kontakt med Kjetil Hamarsnes på:

kjetil@larvikhk.no

Tlf: 47938804