Nytt NM-gull!! – Larvik

Nytt NM-gull!!

Larvik Håndballklubb vant sitt NM-gull nummer elleve etter å ha banket Vipers i finalen med 31-18. Gratulerer alle sammen!!

Vipers yppet seg litt i starten av 1. omgang og var i ledelsen 4-3 etter fem minutter av dagens cupfinale. Etterhvert kom imidlertid Larvik-jentene i gang og dro sakte, men sikkert, i fra. Til pause var stillingen 16-10 til våre jenter.

Vipers scoret det første målet også i 2. omgang, men så stengte Larvik-jentene bakover. De neste drøye ti minuttene ble vunnet 7-0, og etter et kvarter av omgangen sto det 23-11. Derfra og ut ble det en transportetappe inn til det 11. NM-gullet.

Heidi Løke ble toppscorer for Larvik med åtte mål.

For komplett kampfakta fra NHF Kamper Online, klikk HER.

Norgesmestere 2010 – Larvik HK. Gratulerer!!             Foto: Ken Thomas Topel

(Larvik)