Heidi Løke forlater Larvik – Larvik

Heidi Løke forlater Larvik

Larvik HK vil med dette meddele at klubben ikke har lykkes i å bli enig med Heidi Løke om forlengelse av hennes kontrakt med oss som går ut etter årets sesong. Heidi Løke har inngått en to års avtale med den ungarske klubben Györ.

Larvik HK har allerede påbegynt arbeidet med å finne Løkes erstatter. I dette arbeidet ser klubben etter en spiller på høyeste internasjonale nivå.

Løke slutter seg inn i rekken av store håndballspillere som etter en fantastisk utvikling vår klubb har søkt utfordringer i utlandet, slik som Tonje Larsen, Katja Nyberg og Linn Kristin Riegelhuth. I likhet med disse spillerne, håper vi i løpet av ikke for mange sesonger, å se Løke tilbake i Larvik-drakten.

Før Løke slutter seg til Györ neste sesong håper vi at både hun og Larvik HK avslutter årets sesong med å nå det store målet om å vinne Champions League.

Larvik HK ønsker Løke lykke til i Györ.

For kommentarer:
Sportssjef i Larvik HK, Ole Gustav Gjekstad, telefon 930 98 050

(Larvik)