Mesterligatur til Leipzig – Larvik

Mesterligatur til Leipzig

Euroreiser setter opp buss til bortekampen mot Leipzig for de som vil være med og støtte Larvik-jentene på Champions League-ferden ute i Europa.

Euroreiser satte opp buss nedover til bortemøtet til Randers i høst, noe som ble en ubetinget suksess både på og utenfor banen. Nå byr altså sjansen seg igjen til å støtte jentene i bortekamp på kontinentet.

– Vi hadde en vellykket tur nedover til Herning under EM også, og det var stort å se at Norge vant. Mange gratulasjoner til jentene! Selv om det blir mange av de samme jentene denne gang, så er de enda mer «våre» i Larvik-drakt, og vi lover god støtte i en fullsatt arena i Leipzig, sier daglig leder i Euroreiser, Bjørn Gundersen.

Dette er tredje gang reiseselskapet setter opp buss til Leipzig og bortekamp i mesterligaen, og det er mer enn «bare» håndball man får se på turen. Ferden går via Sandefjord og Strømstad, til Trelleborg og ny båttur over til Rostock. Etter frokosten er inntatt i Hansa-byen, bærer turen til hotellet i Leipzig og klargjøring til kamp. Etterpå er det tid for middag og Leipzig «by night». På hjemturen dagen etter blir det også tid til litt sightseeing i Berlin, før snuta igjen rettes mot Larvik.

– Det er kort frist for oss når det gjelder tidsfrister for båt og hotell, så de som har lyst til å bli med nedover bør ta kontakt snarest. Vi håper vi blir mange som drar nedover, avslutter Gundersen.

 

For informasjon og påmelding:

Euroreiser

Bjørn Gundersen – 91133940

Tlf: Tlf: 33117966 – Fax: 33113589

E-post: firmapost@euroreiser.no

91133940