– Vil ha en klassespiller – Larvik

– Vil ha en klassespiller

Larvik Håndballklubb ønsker seg en internasjonal toppspiller til å ta over strekjobben når Heidi Løke går til Györ etter sesongslutt, og jakten på en erstatter er i gang.

 

– Heidi er en god spiller, og vi ønsker oss selvfølgelig en klassespiller av ypperste kvalitet til å ta jobben på streken når hun forsvinner. Samtidig er det viktig at vi finner en spiller som passer inn i vårt system, sier sportssjef i Larvik HK, Ole Gustav Gjekstad.

Det er flere spillere i Larvik HK som kan omskoleres til linjespillere, men dette er ikke et tema for klubben på nåværende tidspunkt. En strekspiller av internasjonal klasse med ferdig innarbeidet kompetanse på streken er det som ønskes.

– Vi holder alle muligheter åpne, og leter over hele verden for å finne Heidis erstatter. Vi er alltid på utkikk etter gode spillere som kan styrke stallen vår, så vi har noen navn på blokka, fortsetter Gjekstad, uten å ville røpe hvilke navn det gjelder.

Primært vil klubben lete etter spillere som står uten kontrakt ved sesongslutt, ettersom det vil bli betydelig dyrere å kjøpe en kontraktsbundet spiller fri. Gjekstad har uansett stor tro på at ting er i orden før neste sesong.

– Jeg er ganske rolig på at dette ordner seg. Larvik Håndballklubb bør være en attraktiv destinasjon for mange spillere, og jeg regner med at dette er i boks lenge før neste sesong tar til, avslutter Gjekstad.

(Larvik)