Gode nyheter for Gro – Larvik

Gode nyheter for Gro

Den vonde akillesen som satte Gro Hammerseng utenfor cupfinalen har blitt bedre, og hun håper å være klar til mesterligaen starter igjen i februar.

Mandag var Gro Hammerseng hos en spesialist og sjekket den vonde akillesen hun sliter med, og resultatene etter ultralydundersøkelsen var oppløftende.

– Akillesen er mye bedre. Jeg kan begynne å trene litt håndball igjen, men jeg tror det går et par uker før jeg kan være med for fullt. Alt i alt var det likevel positive tilbakemeldinger etter undersøkelsen, sier Hammerseng.

Sammen med Larvik HKs fysioterapeut Krister Næss skal Gro nå finne dette rette treningsopplegget for å være tilbake i kampslag så fort som mulig, men hun er innstilt på at det ikke er gjort over natta.

– Det er klart jeg skulle ønske at jeg kunne være med for fullt allerede fra i dag, men akillesen trenger litt mere ro, så jeg får smøre meg med litt tålmodighet.

Det betyr at Gro ikke rekker helgens toppkamp mot Byåsen i Trondheim på søndag eller hjemmekampene mot Stabæk og Fredrikstad neste uke. Men går alt som forventet er hun klar til kamp når Champions League tar til igjen borte mot Leipzig 5. februar.