Vi flytter om! – Larvik

Vi flytter om!

Vi ønsker å gi deg en så bra håndballopplevelse som mulig! Derfor forsøker vi hele tiden å ta steg for å nærme oss målet.

Flytting av samarbeidspartnere
Fra og med kampen mot Stabæk 12. januar flytter vi plasseringen av sponsorkort fra langside nord til langside sør. Grunnen til dette er at dere skal få en kortere vei ned til Sponsorrommet under kortside vest. Erfaringen tilsier også at det er langsiden der det vanlige publikum sitter som fylles opp først, derfor ønsker vi å flytte dette til ”TV-sonen”. Det er viktig for at Larvik HK skal få TV-sendt sine kamper, at den tribunen som vises på TV er full.

Unummererte felt
Til nå har alle feltene på tribunen vært nummererte. Det betyr at du har kjøpt en spesiell stol til hver kamp.
Nå gjør vi om noen av feltene til å ha unummererte seter på kampene i Postenligaen. Det betyr at du kjøper billett som kun er merket med feltet, og så setter du deg på den stolen du vil på det valgte feltet.
Det er flere fordeler med dette. For eksempel om du skal gå på kamp sammen med andre. Da kan dere kjøpe billetter hver for dere og kun avtale hvilket felt dere skal sitte på. Dere får allikevel sitte sammen.
Denne sesongen vil dette gjelde for feltene D, E, F, G, H, I, L, M, N, O og P.
Fra neste sesong vil det også være mulig å kjøpe unummererte sesongkort til Postenligaen. Da trenger du ikke å vite hvem du skal gå sammen med til hver kamp, de du ønsker å gå sammen med kan kjøpe billett på samme felt og dere kan allikevel sitte sammen!

 

Billetter til Larvik HK sine hjemmekamper kjøper du her.