Gjør deg klar til kamp! – Larvik

Gjør deg klar til kamp!

Erkerival Byåsen ble knust i Nidarøhallen i søndag, og på onsdag er det klart for nok en toppkamp når Stabæk kommer på besøk til Arena Larvik.

Stabæk innehar i øyeblikket fjerdeplassen på tabellen, og viste god form da de slo Fredrikstad 29-22 på bortebane i helgen. EM-debutant Stine Bredal Oftedal ble toppscorer for Stabæk i den kampen med hele 10 mål, og blir en av Stabæk-spillerne det er viktig å følge i onsdagens kamp.

Bærumslaget tok julepause med å slå vår cufinalemotstander, Vipers Kristiansand, med 26-23 borte i november, og kan bite skikkelig fra seg på en god dag. Stabæk ligger bare ett poeng bak Byåsen etter helgens kamper, og våre jenter kan med seier på onsdag hekte bæringene helt av i gullkampen.

Med den soleklare borteseieren mot Byåsen på søndag, viste Larvik-jentene så absolutt at formen her i gården også er inntakt, og vi håper trenden med masse publikum og god tribunestøtte har holdt seg over jula.

Velkommen til den første hjemmekampen i Arena Larvik i 2011!

Onsdag 12. januar, LARVIK – STABÆK, kl. 19.00