Kamp i kveld! – Larvik

Kamp i kveld!

Trener Tor Odvar Moen tror på en underholdende kamp når et rutinert Larvik HK tar imot et ungt Stabæk-lag i årets første hjemmekamp i kveld.

– Det var deilig å se den innsatsen jentene la ned i kampen mot Byåsen, og jeg synes vi viste at vi har fokuset på rett plass. Vi har fått hard motstand i Trondheim tidligere, og å slå dem med ti mål i deres hule er en sterk prestasjon. Jeg håper på nok en god kamp mot Stabæk, sier trener Tor Odvar Moen.

Når Stabæk i kveld kommer på besøk til den første Postenliga-kampen i Arena Larvik i 2011, gjør de det som nummer fire på tabellen – kun ett poeng bak Byåsen.

– Stabæk er et ungt og spennende lag som kan spille veldig god håndball på sitt beste, men jeg håper vi skal ta dem med rutine og kløkt. Jeg tror det blir en veldig bra håndballforestilling, og jeg kjenner jeg gleder meg skikkelig til denne kampen, fortsetter Moen.

Som eneste lag uten poengtap i Postenligaen for kvinner har Larvik skaffet seg en liten luke til konkurrentene, og Moen og Larvik-jentene har ikke tenkt til å la de andre lagene slippe innpå igjen.

– Vi går selvfølgelig for seier, og håper det kommer masse folk til Arena. Jeg tror dette blir en morsom og underholdende kamp, avslutter Larvik-treneren.

Tine Stange spiller sin 250. kamp totalt for Larvik HK i kveld, og Hedi Løke kan score sitt 500. seriemål i kveldens kamp.

Heidi står med 499 scoringer for Larvik HK før kampstart, så mulighetene for at hun når den milepælen er med andre ord ganske så store. Hun blir da den niende Larvik-spilleren med 500 mål eller mer i seriekamper for Larvik HK.

 

LARVIK – STABÆK, ONSDAG 12. JANUAR KL 1900, ARENA LARVIK