Larvik vant til slutt – Larvik

Larvik vant til slutt

Larvik fikk godt følge av Stabæk i årets første hjemmekamp, men våre jenter gjorde jobben og dro i land en sikker seier med 32-26 til slutt.

Det endte til slutt med en oppskriftsmessig hjemmeseier 32-26 i kveldens kamp mot Stabæk, men det unge Stabæk-laget viste muskler i starten av kampen. Bærumslaget tok ledelsen fra start og vartet opp med fiskt angrepsspill, men heldigvis var Heidi Løke effektiv som vanlig og holdt oss inne i kampen. Åtte mål ble det på Heidi før pause.

– Stabæk kommer hit uten press, tør å prøve og treffer godt. Jeg synes vi er altfor daffe bakover innledningsvis, men all honnør til Stabæk som prøver og gjør en god jobb med det, sier trener Tor Odvar Moen etter kampen.

Det var faktisk Stabæk som var i føringen store deler av første omgang, men Larvik-jentene slapp dem aldri langt foran. Til pause var stillingen 16-16.

– Vi er litt hakkete både i etablert angrep og kontra, så vi har en del å gå på i angrepsspillet, og vi gir også bort en del unødvendige kontringsballer. Det merkes at vi ikke har hatt den samme kontinuiteten i treningsarbeidet når vi har vært fra hverandre under EM og i jula, men dette skal vi fikse før mesterligaen setter i gang igjen, fortsetter Moen.

Og selv om førsteomgangen ikke var all verden, så ble det bedre etter pause. Larvik tok frem kreftene i forsvar, og da ble det med ett mye vanskeligere for Stabæk å bryte gjennom. Stine Bredal Oftedal gjorde en fin innsats for gjestene og satte syv mål, men vi har Postenligaens toppscorer, Heidi Løke, og årets komet – Nora Mørk.

Ni mål ble det til slutt på Heidi i kveldens kamp, men denne gang måtte hun dele tittelen som kampens toppscorer med Nora. Nora viste gang på gang styrke med fine gjennombrudd og gode avslutninger, og gjorde 2. omgangen til «sin». Som Heidi gjorde i første, satte også Nora åtte mål i 2. omgang.

– Vi vinner greit til slutt, og både Heidi og Nora utmerker seg i angrepsspillet. Samtidig var det godt å se hvor fint Lene og Cecilie delte keeperjobben i dag. Lene kommer inn i 1. omgang og gjør mange fine redninger, mens Cecilie har en god 2. omgang. Det gir trygghet i laget at vi er så sterke helt bakerst også, avslutter Moen.

 

For kampfakta  – trykk på linken nedenfor:

http://www.handball.no/kamp.asp?KampId=686009

 

 

Neste kamp:

LARVIK – FREDRIKSTAD, LØRDAG 15. JANUAR KL 1800