Ny hjemmekamp på lørdag – Larvik

Ny hjemmekamp på lørdag

Det blir massevis med håndball i Arena Larvik på lørdag, og vi håper folk bygger opp stemningen til Fredrikstad-kampen med å se de norske herrene i VM-kamp mot Ungarn på storskjerm i Arena.

Det blir håndball hele dagen i Arena Larvik på lørdag, og forhåpentligvis massevis med folk på tribunene. Årets første PW-vup går av stabelen på dagtid lørdag, og alle de 1500 deltakerne er invitert til VM-kamp på storskjerm og kampen mot Fredrikstad på kvelden.

– Dette er jo et kjempetiltak og vi regner jo med at veldig mange av deltakerne vil benytte seg av dette tilbudet. Jeg tror det kommer til å bli massevis i folk i hallen på lørdag, sier PW-general Raymond Pettersen.

De norske håndballherrene spiller sin andre kamp i VM-sluttspillet i Sverige lørdag ettermiddag, og den kampen viser vi på storskjerm i Arena. Du trenger med andre ord ikke velge mellom håndballkamper på lørdag – begge får du sett i Arena Larvik.

Vi håper selvfølgelig på masse folk og ellevill jubel både for Norge og Larvik, og håper på en stor håndballfest i Arena på lørdag.

Velkommen på kamp!!

 

Ungarn-Norge starter kl. 16.30

Larvik-Fredrikstad starter k.l 18.00

(Dørene i Arena åpner kl. 16.15)