Gro tilbake på banen – Larvik

Gro tilbake på banen

Gro Hammerseng var tilbake etter akillesskaden tidligere enn ventet, og viste gode takter da Larvik HK vant greit 26-13 over Fredrikstad foran 1367 tilskuere i Arena Larvik i kveld.

– Gro var i bra slag, og det var deilig å se henne på gulvet igjen. Hun var solid bakover og toneangivende fremover i de periodene hun spilte, og beinet holdt godt. Det er selvfølgelig viktig for oss å ha Gro i bra slag i kampene som kommer, så den tidlige friskmeldingen var gode nyheter, sier trener Tor Odvar Moen etter kampen.

Avtalen var på forhånd at Gro skulle spille 15 minutter i hver omgang, og det var en tydelig spillesugen Hammerseng ute på gulvet.

– Det gikk helt fint med beinet og det var veldig gøy å være med igjen, sier Gro.

Kveldens oppgjør var ellers preget av veldig få mål innledningsvis, men det var likevel liten tvil om hvor seieren skulle ende. Etter et snaut kvarter av 1. omgang var stillingen 4-2, noe som må sies å være oppsiktsvekkende målfattig av våre jenter. Til pause var stillingen 12-6 i Larviks favør.

– Vi hadde en plan om å nekte de bakover og få i gang kontringer, noe vi til en viss grad lykkes med. Seks baklengs før pause er greit, men vi setter ikke sjansene våre fremover. Vi har mye å gå på og mye å fokusere på i etablert angrep fremover, men det er jeg helt sikker på at vi får justert før mesterligaen setter i gang igjen, fortsetter Moen.

Før den tid er det imidlertid to bortekamper i Postenligaen mot Levanger og Tertnes som venter. Levanger spilte uavgjort mot Byåsen etter å ha ledet til helt mot slutten i siste kamp før jul, og Tertnes ligger i utfordrerposisjon på plassen bak oss på tabellen.

– Vi må løfte oss i de to neste kampene som kommer, og det tror jeg også vi gjør. Det blir godt å få disse kampene som oppkjøring til hovedrunden i Champions League, avslutter Moen.

Heidi Løke ble Larviks toppscorer i dagens kamp – som vanlig. Denne gang ble det åtte mål på Heidi, og hun troner øverst på toppscorerlista i suveren stil.

 

Kampfakta finner du her: http://www.handball.no/kamp.asp?KampId=686042

 

Heidi Løke puttet åtte mot Fredrikstad.                                                   Foto: Tom Kjeldsen

(Larvik)