Flaggbærere søkes – Larvik

Flaggbærere søkes

Under hver eneste hjemmekamp med Larvik HK har vi yngre lag som er flaggbærere før kampen - ta med deg laget ditt og bli flaggbærer på kamp!

Vil du oppleve håndball-stjernene i Larvik HK på nært hold? Det kan du som flaggbærer for Larvik Håndballklubb. Enten det er Postenliga-kamp eller Champions League-kamp så skal lagenes flagg bæres inn, og vi trenger flere lag som vil være flaggbærere.

På Postenliga-kampene trenger vi minst 12 flaggbærere og i Champions League trenger vi minst 16 flaggbærere per kamp. Sammen med spillere og maskoter stiller dere opp foran tribunen når lagene presenteres, så dette er en finfin mulighet til å komme nært på håndball-idolene og få opplevelsen av en storkamp!

Yngre lag i årsklassene J/G 10-17 kan være flaggbærere. Alle spillerne på laget ditt får gratis billett, pluss fire lagledere. Vil dere være flaggbærere?

 

Ta kontakt med Kjetil Hamarsnes på:

kjetil@larvikhk.no

Tlf: 47938804