Møter Levanger i kveld – Larvik

Møter Levanger i kveld

Larvik HK møter i kveld Levanger på bortebane, en kamp som kan være vanskeligere enn hva tabellen skulle tilsi, men som likevel bør ende med to nye poeng til våre jenter.

Levanger innledet sesongen svakt med to poeng etter de seks første kampene, men har hatt et lite vendepunkt siden det. De to siste seriekampene før EM-oppholdet endte med borteseier over Storhamar og uavgjort mot Byåsen på bortebane – en kamp hvor Byåsen sikret seg ett poeng i siste sekund.

Dagens motstander virker å ha tatt med seg selvtilliten inn i januar, for første kamp i 2011 endte med en meget sterk 26-21 seier over Tertnes på hjemmebane. Tertnes lå på søvplass før den kampen, så Levanger gjorde nok en sterk kamp der.

 – Vi har registrert at Levanger i form, og vi er innstilt på å kjempe for å få med oss begge poengene hjem til Larvik. Jeg tror at resultatet mot Tertnes har blitt lagt merke til av oss alle, derfor er jeg temmelig sikker på at det er en våken gjeng som stiller til start i kveld, sier Larvik-trener Tor Odvar Moen før kampen.

Larvik stiller ikke fullt lag i denne kampen, ettersom Nora Mørk sliter med sykdom og må bli igjen i Larvik. Likevel er det et slagkraftig Larvik-lag som reiser oppover til Trøndelag.

– Vi har heldigvis en bred stall, noe Levanger skal få kjenne! Dette er siste kamp vi spiller i den gamle Levangerhallen – neste gang vi møtes i Levanger, blir det i nye Trønderhallen. Vi får sørge for at statistikken vår i den gamle ”gymsalen” forblir plettfri, avslutter Moen.

Kampen spilles i Levanger kl. 18.00 i kveld.