– Vi er veldig fornøyde – Larvik

– Vi er veldig fornøyde

Levanger har vist god form i Postenligaen, blant annet med seier over Tertnes i forrige kamp, men laget tapte allikevel klart for Larvik i Levangerhallen i kveld. Larvik tok kommandoen fra start og ledet 20-10 allerede til pause.

Larvik reiste til Levanger med hele troppen bortsett fra Katja Nyberg og Nora Mørk. Heidi Løke ble Larviks toppscorer med hele 15 mål i dagens kamp. Linn Jørum Sulland scoret 7.

Trener Tor Odvar Moen var godt fornøyd med dagens kamp.
«Vi var gode fra start og de var sjanseløse. Det var deilig å få en slik kamp nå. 26 baklengs er kanskje litt mye, men vi trengte en god angrepskamp nå og 38 mål framover er veldig bra,» sier han på telefon fra Trøndelag.
«Alle er godt fornøyde med kampen. Vi fikk satt kniven i de fra start av og hadde blant annet en del fine kontringsmål. Ballen gikk fort og vi hadde bra trøkk i angrepet. Vi ble kanskje litt lette bakover, men vi vet at vi er gode bakover når vi holder fokus på det. I 2. omgang hadde vi en del uvante kombinasjoner bak og det kan kanskje være årsaken til en del av baklengsmålene, men vi fikk kjørt oss inn og det ble bra. Vi var gode fra start, hadde gode kontringer og var gode i etablert angrepsspill – og det var det viktigste i dag,» avslutter Moen.

Neste kamp for Larvik er tabelltreer Tertnes i Bergen på søndag.