Cecilie møter gamleklubben – Larvik

Cecilie møter gamleklubben

Tertnes har gått fra 1. til 3. plass i løpet av de siste kampene og har på de to siste kampene tap mot Levanger og Storhamar. Men det er ikke noe dårlig lag Larvik møter i helgen. Tertnes spilte blant annet uavgjort mot Byåsen hjemme i Bergen.

For en av Larviks spillere blir det nok en litt spesiell kamp – Cecilie Leganger har spilt for Tertnes i flere perioder av sin karriere.

Tertners venter mye folk til kampen og oppfordrer folk til å komme tidlig «Vi håper det kommer mye folk og garanterer at det blir plass til alle. Billettsalget foregår i Haukelandshallen, og vi oppfordrer folk om å være tidlig ute for å unngå køer i billettboden», sier de på sine nettsider. Vi håper alle Larvik-supportere tar turen til Haukelandshallen søndag klokken 18.00 og støtter laget!