Lagstilbud Champions League – Larvik

Lagstilbud Champions League

I februar drar hovedrunden i Champions League i gang, og til disse kampene ønsker Larvik HK å tilby rimelige billetter til alle klubber og lag i vårt langstrakte land.

For Larvik Håndballklubb kommer det tre meget spennende hjemmekamper i februar og mars som du som er håndballinteressert ikke bør gå glipp av.

Lørdag 12. februar får vi besøk av de russiske mesterlaget fra Dinamo Volgograd. De russiske jentene sørget for at forrige sesongs CL-mestere Viborg ikke kom videre til hovedrunden denne sesongen.

Helgen etter, lørdag 19. februar, kommer ungarske Györ på besøk, med en ikke helt ukjent Katrine Lunde Haraldsen i mål på motsatt banehalvdel. I tillegg vil nok håndballens diva nummer én, Anita Görbizc, være tilbake på banen innen den tid. Hun stod som kjent over EM på grunn av en skade i hånden.

– Vi synes det er kjempemoro om så mange unge håndballinteresserte som mulig kommer til Arena Larvik for å oppleve de store kampene på nært hold. At de yngste får kjenne på opplevelsen av en viktig internasjonal storkamp tror jeg kan være bra for både rekrutteringen og bredden til idretten, sier trener Tor Odvar Moen.

Siste hjemmekamp i hovedrunden spilles mot HC Leipzig lørdag den 12. mars, og denne kan fort bli kampen som avgjør hvem som går videre til semifinalene i årets Champions League.

Dersom du og ditt lag vil være sikre på å få med deg dette, bør dere sørge for å bestille billetter så tidlig som mulig. Vi holder av ca. 400 billetter per kamp til dette prosjektet.


  • Tilbudet gjelder for alle klubber og lag i landet, uavhengig av idrettsgren. Øvre alder er 18 år.
  • Tilbudet gjelder for grupper på minimum 10 utøvere med inntil 4 ledere pr. lag. Pris per person kr. 30,-.
  • Bestilling sendes til: tor@larvikhk.no
  • Når dette er gjort vil dere motta en e-post med informasjon om betaling, avhenting av billetter, etc.